ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Η Μ. Τσολάκη διαδέχεται την Κ. Μιτοπούλου στο ΚΚΠΠΗ

Στη δικηγόρο Μαρία Τσολάκη, υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εθνικές εκλογές, παραδίδει η Κατερίνα Μιτοπούλου τη σκυτάλη της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Το όνομα της Μαρίας Τσολάκη για την προεδρία του ΚΚΠΠΗ είχε ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο επισημοποιήθηκε μετά την απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου. Αναπληρωτής της θα είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός Χριστόφορος Μπέλλος, Α’ αντιπρόεδρος ορίστηκε η τομεάρχης Παιδείας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Ελένη Σιάση (με αναπληρώτρια τη μαθηματικό Αναστασία Βαγγελή), Β’ αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Γκίκας, που ασχολείται με γεωργικές επιχειρήσεις (με αναπληρώτρια την κοινωνική λειτουργό Δέσποινα Καμπούρη) και το νέο διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνουν ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Γρηγόρης Μιχάλης (με αναπληρώτρια τη φιλόλογο Γιαννούλα Γεωργούλη), η παιδίατρος Μαργαρίτα Παπασάββα (με αναπληρώτρια τη φιλόλογο Ελένη Σταμάτη), η Μαρία Σκανδάλη ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (με αναπληρωτή τον Σταύρο Κλεισούρη) και η Ευδοκία Παππά ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου (με αναπληρωτή τον Ηλία Γεωργίου).
Η θητεία της νέας διοίκησης είναι τριετής και εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Το ευχαριστώ της Κ. Μιτοπούλου

Με ανάρτησή της στο facebook, η μέχρι πρότινος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Κατερίνα Μιτοπούλου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλο το προσωπικό του Κέντρου και σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της καθ’ οποιονδήποτε τρόπο.
Πράγματι έγιναν πολλά και μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα. Δώσαμε πνοή και οντότητα σε έναν σημαντικό φορέα, ο οποίος στερείται οργανισμού και επάρκειας προσωπικού. Αυτά τα χρόνια θα αποτελούν ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου, γιατί είχαν συλλογικό αποτύπωμα και κοινωνικό όφελος. Παιδιά, γέροντες, ανάπηροι, πρόσφυγες… Σε όλα πορευτηκαμε αλλιώς μέσα σε δύσκολες συνθήκες στη χώρα. Αναγκαστική συνεπώς και η όποια μοναξιά του αγώνα που κούμπωνε πάνω στα δομικά μου στοιχεία», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ζητώντας και συγγνώμη σε όσους ίσως στεναχώρησε ή πίκρανε.
«Μπήκαν όλοι εκείνοι οι απαραίτητοι θεμέλιοι λίθοι, που δεν υπήρχαν. Τώρα υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για να προχωρήσει παραπέρα το Κέντρο», καταλήγει, ευχόμενη καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. και στην πρόεδρο Μαρία Τσολακη, καθώς και ευχαριστώντας την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Θεανώ Φωτίου, όπως και τη σημερινή υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου «για την αξιοπρεπέστατη και γόνιμη συνεργασία μας από τον Ιούλιο και έως τώρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σχετικά άρθρα

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

Δώρα, ευχές και ενημέρωση σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ΕΛΕΠΑΠ

Παραίτηση της Κατερίνας Μιτοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ