ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Νέα αναβολή για την παραλαβή της Όασης

Η επόμενη δημοτική αρχή φαίνεται πως θα κληθεί να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» για την οριστική παραλαβή του έργου αποκατάστασης του κτιρίου της Όασης, καθώς αναβλήθηκε εκ νέου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης η έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής.

Αυτή τη φορά δε χρειάστηκε, μάλιστα, ούτε να ανοίξει η συζήτηση, καθώς με την εισαγωγή του θέματος αναγνώστηκε απόσπασμα της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου του δήμου, ο οποίος καλεί την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου να απαντήσει σε μια σειρά από ζητήματα, που είχαν αναδειχθεί κατά την προηγούμενη συνεδρίαση –στα τέλη Ιουνίου- και αφορούν ουσιαστικά σε λειτουργικές πλημμέλειες. Με δεδομένο πως η γνωμοδότηση, την οποία είχε ζητήσει η πρόεδρος της ΔΗΑΝΕΤΑΙ Γωγώ Γιώτη, έφτασε στην Τεχνική Υπηρεσία μόλις προ ολίγων ημερών, προφανώς δεν υπήρχε η ετοιμότητα απαντήσεων, κάτι που οδήγησε στην απόφαση νέας αναβολής. Σε αρκετούς, βέβαια, προέκυψε το ερώτημα γιατί το θέμα μπήκε στην ημερήσια διάταξη, αφού δεν υπήρχε ετοιμότητα να συζητηθεί.

Το θέμα είχε συζητηθεί πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο και επανήλθε τον Ιούνιο, όταν, παρουσία του μισθωτή, αναδείχθηκαν προβλήματα με την θέρμανση και ψύξη του κτιρίου, αλλά και γενικότερα με τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου, το φορτίο και τις αντοχές του δικτύου.

Σχετικά άρθρα

Με υπομίσθωση η επαναλειτουργία της «Όασης»

Έκοψε τον «Γόρδιο δεσμό» για την Όαση το δημοτικό συμβούλιο

Ξανά η «Όαση» στο δημοτικό συμβούλιο