ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ευχαριστίες και διαβεβαιώσεις από τον Κ. Σκούμα

Θερμές ευχαριστίες προς τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, φορέων, καθώς και σε όλους τους πολίτες, για την άριστη και ουσιαστική συνεργασία και τη συμπαράστασή τους στο έργο όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζει ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, με αφορμή την αποχώρησή του από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, καθώς, όπως είναι γνωστό, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας.

Ευχαριστίες εκφράζει και προς το προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηπείρου, για την άψογη συνεργασία στην εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, συγχαίροντάς τους για την καθοριστική συμβολή τους στο έργο που πραγματοποιήθηκε και προτρέποντας τους να συνεχίσουν με αμείωτο ζήλο, επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, τις προσπάθειες για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων και τη συμβολή τους στη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και καταλήγει με τη διαβεβαίωση ότι, από τη νέα του θέση, θα εξακολουθήσει να ενισχύει την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειρο και να βρίσκεται στη διάθεσή πολιτών και φορέων, «ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια του τόπου μας».

Συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού

Τα θερμά συγχαρητήρια των μελών του εκφράζει προς τον Κ. Σκούμα, με αφορμή την προαγωγή του, ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου- Κέρκυρας.

«Ο κ. Σκούμας υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Ηπείρου, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο ως προς τα υπηρεσιακά του καθήκοντα αλλά και στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Τον ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που έκανε ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου, για την ορθολογικότερη αξιοποίηση του πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ, σε θέσεις ευθύνης, διοικητικής υποστήριξης, καθώς και την αναβάθμισή του, ώστε τα επαγγελματικά (υπηρεσιακά) μας καθήκοντα να συμβάλουν στο έπακρο στην ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Ευχόμαστε καλή δύναμη και με πολλές ακόμη επιτυχίες στο ενεργητικό του. Υπό τα νέα του δε καθήκοντα, να σταθεί αρωγός σε αυτό που ήδη ξεκίνησε ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, προς όφελος της κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σχετικά άρθρα

Σύμμαχος και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια για νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Νέος Αρχηγός στην ΕΛ.ΑΣ. ο Ηπειρώτης Κωνσταντίνος Σκούμας

Επιχειρησιακά σχέδια με βάση το επίπεδο συναγερμού