ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Σύλληψη δραπέτη στην Πρέβεζα

Στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας Διαχείρισης Μετανάστευσης του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας έπεσε ένας 50χρονος αλλοδαπός, δραπέτης από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και, όπως προέκυψε, από την εξέλιξη της έρευνας, που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε επιστρέψει από τακτική άδεια στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, δυνάμει απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, για ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ σημειώνεται ότι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και αρχικά δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Εξιχνίαση κλοπών μοτοποδηλάτων

Δύο Έλληνες, ένας 19χρονος και ένας 15χρονος, και ένας αλλοδαπός προέκυψε ότι είναι οι δράστες κλοπής δύο μοτοποδηλάτων, που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στα Γιάννενα. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα μοτοποδήλατα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

18χρονος με κάνναβη

Τρεις συσκευασίες με 11 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχε στην κατοχή του ένας 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη για ηχορύπανση

Μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου, λειτουργούσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε παραλιακή περιοχή της Πρέβεζας ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας.

Σχετικά άρθρα

Σύλληψη δραπέτη μετά από καταδίωξη