ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Παρουσίαση νέων προϊόντων στα Ιωάννινα

Οι εταιρίες CHERBROS και ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. του ομίλου SCHER, σε συνεργασία με το κατάστημα Ταμπάκη Αφοί Ο.Ε. παρουσίασαν τα νέα προϊόντα του στα Γιάννενα.

Οι εταιρίες CHERBROS και ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. του ομίλου SCHER, σε συνεργασία με το κατάστημα Ταμπάκη Αφοί Ο.Ε., διοργάνωσαν παρουσίαση την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Η CHERBROS στο πλαίσιο του προγράμματος επικοινωνίας με την αγορά, το οποίο είναι σε εξέλιξη, παρουσίασε τα νέα προϊόντα της. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την νέα σειρά διακόπτων εξωτερικού βρόγχου CHERTHERM και CHERminiTHERM. Διακόπτες 0%-100% (πατέντα), 80%-20%, 50%-100% ByPass (πατέντα) με καινοτόμο σχεδιασμό λειτουργίας, εργαστηριακά ελεγμένοι, για εύκολη και αξιόπιστη εγκατάσταση. Τα τελευταία δύο χρόνια η CHERBROS προχώρησε στον σχεδιασμό και την παραγωγή νέων προϊόντων. Παράλληλα επανασχεδίασε γνωστά και πετυχημένα προϊόντα της, ώστε να γίνουν κατάλληλα για τις απαιτήσεις των σύγχρονων εγκαταστάσεων. Πάντα, έχουν την σφραγίδα MADE IN HELLAS.
Η εταιρία ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. παρουσίασε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης καθώς και αντλίες θερμότητας από επώνυμα εργοστάσια που αντιπροσωπεύει. Ενημέρωσε για τις υπηρεσίες σχεδιασμού και τεχνικής υποστήριξης που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της σε συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης και δροσισμού.

Οι επαγγελματίες της αγοράς των Ιωαννίνων, εγκαταστάτες και μέλη του συνδέσμου υδραυλικών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Συζητήσαμε για τα θέματα που τους απασχολούν και δώσαμε τις δικές μας προτάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Ταμπάκη Αφοί Ο.Ε. για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση της παρουσίασης αυτής καθώς και τον καθένα προσκεκλημένο/επισκέπτη, ξεχωριστά, που μας τίμησε.