Αθλητικά

Επιστροφή στις νίκες θέλουν Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΓΣΙ

Να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, θέλουν Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΓΣΙ, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στο κλειστό της Λιμνοπούλας τους Τιτάνες Παλαμά, αύριο Κυριακή, στις 5 το απόγευμα. Η ομάδα του Μεσολογγίου θέλει προσοχή, αλλά ο ΠΑΣ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα, αν βρεθεί σε καλή μέρα.
Εύκολο θεωρητικά έργο αναμένεται να έχει ο ΑΓΣΙ, που αντιμετωπίζει επίσης αύριο, στις 5 το απόγευμα, τη Νικόπολη Πρέβεζας εκτός έδρας. Η ομάδα της Πρέβεζας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής με μόλις μία νίκη σε έντεκα παιχνίδια.
Με τη 13η αγωνιστική ολοκληρώνεται ο α’ γύρος και την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες των Ιωαννίνων θα βρεθούν αντιμέτωπες, σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος και για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που υποδέχεται τον Πιερικό Αρχέλαο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 2 το μεσημέρι, στο Νέο Κλειστό.
Το παιχνίδι του Θρύλου Ιωαννίνων με τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας ξεχωρίζει στη 12η αγωνιστική της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Θρύλος βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με δύο μόλις βαθμούς διαφορά από τον τρίτο στη βαθμολογία Πρωτέα, που δίνει μάχη για τη 2η θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό.
Το IBC αντιμετωπίζει στην Κέρκυρα τον τοπικό Ιόνιο, αύριο Κυριακή, και αναμένεται να σημειώσει τη 12η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Σπάρτακος, επίσης αύριο Κυριακή, αγωνίζεται στη Φιλιππιάδα με τον Α.Γ.Ο.Φ. και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Πρωτέα, ενώ ο ΑΓΣΙ (U 20) υποδέχεται σήμερα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό τον Κερκυραϊκό, ψάχνοντας μια καλή εμφάνιση και νίκη.

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής