ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ntougias Basketball Academy

Δεκάδες αθλητές από τα τμήματα υποδομών, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ntougias Basketball Academy στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «The Lake Hotel», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία, λόγω της εποχικής γρίπης, τις διάφορες σχολικές αποκριάτικες εκδηλώσεις, που κράτησαν μακριά από την εκδήλωση πολλά παιδιά, η αίθουσα ήταν κατάμεστη, με τον Νίκο Ντούγια και τους συνεργάτες του να εκφράζουν θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη στην προσπάθειά τους.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό οι αντιπεριφερειάρχες Οδυσσέας Πότσης, Βασίλης Γοργόλης και Χάρης Λαζάνης, καθώς και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βασίλης Γαρδίκος, ενώ ακολούθησε τιμητική βράβευση στους Σπύρο Μπεζεβέγκη και Παναγίωτη Κωτούλα για την πολυετή προσφορά τους στην Ntougias Basketball Academy.
Η Ntougias Basketball Academy ευχαριστεί θερμά το Ζαχαροπλαστείο Μπούρμας για την προσφορά της βασιλόπιτας και τις εταιρείες Hall of Brands και Public για τις δωρόεπιταγές των τυχερών που βρήκαν τα φλουριά.

Σχετικά άρθρα

Christmas Special από τη Ntougias Basketball Academy

Στη Θεσσαλονίκη για φιλικά και αγώνα της Basket League η Ntougias Basketball Academy

Ένας Γιαννιώτης στον Παναθηναϊκό