ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 24ο Μπιζάνιο δρόμο

Έως τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 24ο Μπιζάνιο Δρόμο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με εκκίνηση στις 10.30 το πρωί από Ηρώο Μπιζανομάχων, στο Μπιζάνι.

Τον 24ο Μπιζάνιο δρόμο (τρέξιμο σε δημόσιο δρόμο, 11.500 μέτρα) συνδιοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα αθλητικά σωματεία ΑΓΣΙ, ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων, Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων και Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων.
Ο Μπιζάνιος Δρόμος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας το μακρινό πια 1971 από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ιωαννίνων για να τιμηθούν οι Μπιζανομάχοι, που, με τη θυσία τους και τον απαράμιλλο ηρωισμό τους, μας χάρισαν την ελευθερία.
«Η εκδήλωση έχει στόχο να θυμηθούμε ιστορικά γεγονότα, αλλά κυρίως να ανακαλέσουμε αξίες και ιδανικά που δίνουν τη δύναμη στους ανθρώπους να παλεύουν, να επιβιώνουν και να προχωρούν μπροστά», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Τρόποι εγγραφής
α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pkdi.gr.
β. Αυτοπροσώπως: Στα γραφεία της Δ/νσης Νεολαίας & Άθλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών (Αγ. Μαρίνας 55 – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών), Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 – 13.00.

Σχετικά άρθρα

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 24ο Μπιζάνιο Δρόμο