ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Άδοξη ήττα στο τάι μπρέικ για τον Πανηπειρωτικό

Μόλις ένας βαθμός ήταν το κέρδος του ΓΣ Πανηπειρωτικού από το παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για τη 13η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, με την ήττα στο τάι μπρέικ να αφήνει μια πικρή γεύση, κυρίως από τον τρόπο, που προήλθε.

Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Πανηπειρωτικός πήρε εκ νέου προβάδισμα, κατακτώντας μετά από μεγάλη μάχη το τρίτο σετ, ενώ μεγάλη μάχη έγινε και στο τέταρτο, το οποίο κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο τάι μπρέικ, ο Πανηπειρωτικός, αν και ήταν πίσω στο σκορ, έδειξε στο τέλος ικανός να διεκδικήσει το σετ, ωστόσο ένα αντικανονικό αίτημα για αλλαγή, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ποινή καθυστέρησης στο 12-14, με τον αγώνα να λήγει άδοξα.
Τα σετ: 25-20, 21-25, 29-27, 28-30, 12-15.
ΓΣ Πανηπειρωτικός (Ζιώγος): Λαγός, Αποστόλου, Σιδηρόπουλος, Μητσόπουλος, Σαντζαρίδης, Βελογιάννης, Γεωργάκης (λ), Μιχάλας, Στουγιάννος.
ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων (Κουτουνίδης): Μάρτσης, Χρηστάκος, Σίμητος, Σκλόπης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Δημητρακούδης (λ), Κουτουνίδης, Όσσας, Κωνσταντινίδης, Ραζγκέλης, Χριστοφορίδης (λ).