ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΣ Γιάννενα

Στις νίκες μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων επέστρεψε ο ΑΣ Γιάννενα, που επικράτησε στο τάι μπρέικ του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης για τη 13η αγωνιστική της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη πήγε από την κόλαση στον παράδεισο, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ και με 18-22 στο 3ο σετ, το οποίο κατάφερε τελικά να κερδίσει με 26-24. Στη συνέχεια, ο ΑΣ Γιάννενα ήταν καλύτερος και έφτασε στη νίκη.
Τα σετ: 20–25, 19–25, 26–24, 25–19, 15–12.
ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης): Παππά Κλ., Παππά Κ., Τικμανίδου, Μπόζιου, Καλουτσάκη, Chabai, Νιακοπούλου (λ), Κακαγή, Μπουρλή, Ντούση, Τάνα.
Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Τσουλκανάκης): Μάρτση, Οικονομίδου, Parker, Μαρκούλη, Παπαβασιλείου, Ζάικου, Κοντογιαννόγλου (λ), Βούλγαρη, Μήστικα.

Αναβλήθηκε το Φιλαθλητικός Πρέβεζας – ΠΑΣ Γιάννινα

Σε νέα ημερομηνία θα οριστεί ο αγώνας Φιλαθλητικός Πρέβεζας – ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας κρίθηκε ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του αγώνα, λόγω εισροής υδάτων από την οροφή.
Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα αποδίδει αμέλεια στην ομάδα της Πρέβεζας ως προς τις ενέργειες για την καταλληλότητα του χώρου, σημειώνοντας πως άφησαν στην τύχη τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, ενώ αναφέρουν πως δεν επέδειξαν καμία διάθεση φιλοξενίας.