ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ούτε ο Α.Σ. Γιάννενα έβαλε φρένο στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας αναδείχθηκε νικητής στο ηπειρώτικο ντέρμπι της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τον Α.Σ. Γιάννενα να κρατά ως παρηγοριά ότι έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε σετ στο φετινό πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο και αήττητο Φιλαθλητικό.

Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κέρδισε το πρώτο σετ, δείχνοντας ότι ταξίδεψε στην Πρέβεζα με στόχο θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, στα άλλα τρία σετ οι γηπεδούχες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στην κατάκτησή τους και στη νίκη με 3-1.
Τα σετ: 21-25, 25-14, 25-20, 25-20.
Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Π.Παπαδόπουλος): Θεοδωράκη, Ρίτσα, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Κούκα, Μητσοπούλου, Κοσμίδου (λ), Μέλου, Πατακιάρα, Ηλιάδη, Σιούλα.
Α.Σ Γιάννενα (Κ. Τσιούπης): Μπόζιου, Καλουτσάκη, Chabai, Παππά, Τικμανίδου, Ντούση, Νιακοπούλου (λ), Παπαματθαιάκη, Θεοπίστου (λ), Κακαγή, Καρυδάκη, Κατσόγιαννου, Μπουρλή, Τάνα.

Νίκη διά περιπάτου για τον ΠΑΣ

Ευκολότερα απ’ ότι ανέμενε, επικράτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα της Ε.Α. Λάρισας, την οποία κέρδισε με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Έχοντας σε καλή μέρα την πασαδόρο του και με βελτιωμένη υποδοχή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης στην ομάδα της Λάρισας, η οποία δεν είχε αρχή, μέση και τέλος.
Τα σετ: 25-17, 25-18, 25-17.
Π.Α.Σ. Γιάννινα (Μ. Μπράγια- Ι. Σταματελόπουλος): Σαρλή, Τερζίου, Τζαλαλή, Τάσση, Δασκάλου, Χαμπηλομάτη, Μάντη (λ), Πετρουγάκη, Λεράκη.
Ε.Α. Λάρισας (Κωνσταντινίδης): Παπαστεργίου, Καβριγιάννη, Παπακώστα, Μαργαριτοπούλου Μ., Δικαστοπούλου, Αλβίζου, Ευθυμιοπούλου (λ), Μαργαριτοπούλου Δ., Αργυροπούλου.

Το πάλεψε ο Πανηπειρωτικός στην Κομοτηνή

Ανταγωνιστικός ήταν ο ΓΣ Πανηπειρωτικός κόντρα στον ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με την ήττα με 3-0 σετ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα του Κώστα Ζιώγου κοίταξε στα μάτια τον ισχυρότερο -βάσει βαθμολογικής εικόνας- αντίπαλό της και έφτασε κοντά στο να κερδίσει το 2ο σετ, η κατάκτηση του οποίου θα μπορούσε να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού.
Τα σετ: 25-21, 34-32, 25-15.