ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ηπειρώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών

Το ντέρμπι του αήττητου Φιλαθλητικού Πρέβεζας με τον δυνατό και φέτος Α.Σ. Γιάννενα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών στο βόλεϊ.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Πρέβεζας, στις 6 σήμερα το απόγευμα, με την ομάδα των Ιωαννίνων να μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι θα βάλει τέλος στην αήττητη και χωρίς απώλεια σετ πορεία της Πρέβεζας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στην Πρέβεζα την Τετάρτη για τον θεσμό του Κυπέλλου.
Δύσκολο παιχνίδι έχει την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υποδέχεται τη φιλόδοξη Ε.Α. Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Η έκβαση του αγώνα θα κριθεί πρωτίστως από τη δική του απόδοση.
Για την Α2 Ανδρών, ο ΓΣ Πανηπειρωτικός αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τον ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν και τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής. Στους άνδρες ο Α.Σ. Γιάννενα ταξιδεύει στη Λευκάδα, όπου στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λευκάδα, ενώ στις γυναίκες ο ΑΓΣΙ αναμετράται στην Άρτα με την τοπική Φιλία στις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.