ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Αβέβαιο το μέλλον του Vidra’s Trail

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί το 3o Vidra’s Trail, όχι λόγω κορωνοϊού, αλλά «λόγω έλλειψης οραμάτων, σχεδίων και θέλησης για την τουριστική και τη γενικότερη ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κάνει γνωστή η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

Οι κατολισθήσεις στη Δαφνωτή και τη Σκούπα του δήμου Αρταίων παραμένουν κατολισθήσεις και δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του αγώνα, με τους περιπατητές να διανύουν λίγα χιλιόμετρα και να επιστρέφουν.
Η μομφή, πάντως, δεν αφορά τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, με την οργανωτική επιτροπή να κάνει λόγο για άψογη συνεργασία με τον δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ και τους αντιδημάρχους Νίκο Βαΐτση και Βαγγέλη Γιωτόπουλο στα δυο προηγούμενα Vidra’s Trail, αλλά να σημειώνει και το ενδιαφέρον τους για το φετινό, που τελικά δε θα πραγματοποιηθεί. Τέλος, σημειώνει ότι το μονοπάτι σε Μονολίθι και Πλατανούσα είναι επισκέψιμο.
«Καλό καλοκαίρι με πολλά τρεξίματα στους καλούς αγώνες που γίνονται παντού, αλλά και εδώ στην περιοχή μας. Το μέλλον του Vidra’s Trail αβέβαιο…», καταλήγει.