Χωρίς τον Ντάνιελ Σούντγκρεν ο Άρης στα Γιάννινα
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Χωρίς Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν ο Άρης στα Γιάννινα

Χωρίς τον Φακούντο Μπερτόγλιο και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν θα αγωνιστεί ο Άρης στα Γιάννενα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να του δώσει μέχρι και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής –και τελευταίας- των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο , Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ματίγια, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

*Εκτός αποστολής έμεινε ο Σάσα (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και οι Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Ντιαγέ, Μπεναλουάν, Λόπεθ (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Ντένις.

Σχετικά άρθρα

Αλ.Λώλης: Στον ΠΑΣ άξιζε κάτι καλύτερο και όχι η ήττα από τον ΠΑΟΚ

Μάχη και ό,τι έρθει για ΠΑΣ στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Γλίτωσε τον υποβιβασμό ο Παναιτωλικός, πέφτει ο Απόλλων