ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

«Κλείδωσε» και μαθηματικά την άνοδο ο Βίκος Σπάρτακος

Την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής ο Βίκος Σπάρτακος, καθώς με τη νίκη του με 83-77 επί του Γ.Σ. Σοφάδων εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Νίκου Ρήγγα χρειάστηκε να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στα Γιάννενα για να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια διεκδίκησης της ανόδου. Ωστόσο, ο Βίκος Σπάρτακος έδειξε χαρακτήρα και παρά το ότι στερήθηκε ουσιαστικά των υπηρεσιών των Ντίνου Σταυρόπουλου και Γιάννη Αγγελόπουλου, οι οποίοι αγωνίστηκαν μόλις λίγα λεπτά λόγω τραυματισμών, έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.
Καθοριστική ήταν η αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν η ομάδα των Σοφάδων κατάφερε να προηγηθεί με 66-67, με τους παίκτες του Ν. Ρήγγα να απαντούν με ένα 7-0 και να αποκαθιστούν την… τάξη.
Κορυφαίοι για την ομάδα των Ιωαννίνων οι Γιάννης Αναγνωστάκης με 21 πόντους και Σίμος Ιωακειμίδης με 20, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Φώτη Νταβουλτζόπουλου, που πρόσθεσε 14 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 24-18, 45-40, 64-50-83-77.
Βίκος Σπάρτακος (Ρήγγας-Καΐκας): Νταβουλτζόπουλος 14, Κολότσιος 2, Αναγνωστάκης 21(5), Καστανιώτης 12, Ιωακειμίδης 20(2), Λαμπρόπουλος 2, Αγγελόπουλος, Θώδης 2, Πρεμέτης 2, Σταυρόπουλος, Δήμος 8.
Γ.Σ. Σοφάδων (Παππάς): Κυριακόπουλος 12(3), Ζωιτσάκος Χ. 5, Σιαμέτης, Ζωιτσάκος Τ. 8(2), Αναγνωστόπουλος 14(2), Δίκαρος 2, Μοσόρας 24(1) Δαουλάρης 12(3).

Σχετικά άρθρα

Συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Ιωαννίδη

Έτοιμος για τα πλέι οφ έδειξε ο Βίκος

Γ’ Εθνική – Επιστροφή στις νίκες για το IBC