ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ηττήθηκε και από τη Νίκη Λευκάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης ολοκλήρωσε τα εκτός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, καθώς ηττήθηκε με 95-85 στη Λευκάδα από την τοπική νίκη, για τη 16η αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC έχει το ρεπό του και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα στις 27 Μαρτίου απέναντι στις Εσπερίδες Καλλιθέας στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

ΠΑΣ Γιάννινα WBC και Νίκη Λευκάδας έπαιξαν ελεύθερα, με τις άμυνες να μη διαδραματίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι, κάτι που αποτυπώνεται και από το τελικό αποτέλεσμα. Το ματς φάνηκε από το πρώτο δεκάλεπτο ότι θα πάει σε πολύ υψηλό σκορ, με τον πίνακα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να γράφει 28-24. Η ομάδα του Χάρη Γούλα πήρε κεφάλι στο σκορ στη δεύτερη περίοδο, με τη Ντίνα Σαρηγιαννίδου να οδηγεί επιθετικά τις «κυανόλευκες» και την Clara Blachier να προσφέρει σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Λευκάδας πήρε ξανά τα ηνία στο σκορ και κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά, με τις παίκτριες του ΠΑΣ να βγάζουν αντίδραση και να μειώνουν στους τέσσερις. Ωστόσο, η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να ανάβει ξανά σε διψήφια επίπεδα, στην τελευταία περίοδο.

Samantha Cooper με 30 πόντους και 14 ριμπάουντ και Ντίνα Σαρηγιαννίδου με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα ήταν με διαφορά οι δύο καλύτερες παίκτριες της ομάδας. Μεγάλη ζημιά έκανε η Isis Young έχοντας 31 πόντους, double double από την Fiona O’Dwyer με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ, 15 πρόσθεσε η Βαλεντίνα Τσαβόνι, 14 η Πανωραία Ντάλα και 11 με 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ η Shanon Coffee.

Τα δεκάλεπτα: 28-24, 44-45, 69-65, 95-85.

Νίκη Λευκάδας (Λαμπρόπουλος): Coffee 11 , Ντάλα 14(2), Δανδουλάκη Μ., Δανδουλάκη Αλ. 8(2), Τσαβόνι 15, Young 31(5), O’ Dwyer 16(3).

ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Γούλας): Blachier 6(2), Χούλη 2, Σαρηγιαννίδου 22(2), Θεοδώρου 6, Καλαμπάκου 6(2), Cooper 30(4), Χρηστάκη, Slim 6(2), Παπαδοπούλου, Μαρίνη 7(1).

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής