ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Χωρίς οκτώ παίκτες αναχωρεί για Λάρισα ο ΠΑΣ

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στον ΠΑΣ, σε σημείο αποδεκατισμού, υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα στο AEL FC ARENA.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στον ΠΑΣ, σε σημείο αποδεκατισμού, υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα στο AEL FC ARENA.

Οι παίκτες, που είναι στις επάλξεις, είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν τον καλό εαυτό τους και να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του αγώνα. Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών, που θα είναι στην αποστολή. Αμέσως μετά, η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.

Ο Γιάννης Πετράκης δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κάστρο, Βιδάλ, Μυστακίδη, Κριζμάν, Νικολιάς, Μπουκουβάλα, Περιστερίδη και Λεό. Οι τέσσερις πρώτοι αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά είναι οι απώλειες της τρέχουσας εβδομάδας. Για τον Κάστρο υπήρχαν κάποιες ελπίδες να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά έχει πρόβλημα στον δικέφαλο και θα είναι έτοιμος στο άλλο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Μυστακίδης κάνει θεραπεία στη Θεσσαλονίκη και σε 15 ημέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως και ο Βιδάλ που ένιωσε τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Ο Νικολιάς είχε πρόβλημα από το ματς με την Ξάνθη, έσφιξε τα δόντια για να βοηθήσει την ομάδα στο ματς με τη Λαμία και έπαθε υποτροπή, οπότε θα μείνει 15 με 20 ημέρες εκτός δράσης. Ο Μπουκουβάλας κάνει προπονήσεις, αλλά έχει ακόμη το χέρι σε νάρθηκα, από τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Κέρκυρα. Ο Κριζμάν τραυματίστηκε στην προπόνηση παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη και δε θα αντιμετωπίσει αύριο την πρώην ομάδα του.

Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος με τη βασική ενδεκάδα ο Γιώργος Παμλίδης, που προχθές σημείωσε και γκολ στο φιλικό της Εθνικής Ενόπλων με ομάδα Επιλέκτων Ανατολικής Αττικής, που έγινε για την ενίσχυση των πυρόπληκτων στο γήπεδο Ραφήνας. Όπως φάνηκε στο δίτερμα, ο Πετράκης θα τον ξεκινήσει δίπλα στον Κλάους Αθανασιάδη στην επίθεση και θα μείνει στον πάγκο ο Ξύδας. Ο Παμλίδης τραυματίστηκε στην αρχή της προετοιμασίας του καλοκαιριού, απουσίασε για μεγάλο διάστημα και τώρα αρχίζει να βρίσκει τον καλό εαυτό του, για να πάρει την ευκαιρία που θα του δώσει ο προπονητής.

Ο κρητικός τεχνικός προσανατολίζεται σε σύστημα 4-4-2 αύριο στη Λάρισα, με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, στην άμυνα τους Αποστολόπουλο, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, στο κέντρο τους Λίλα, Σιόντη, Ντόλοβατς, Γιάκο και στην επίθεση Παμλίδη, Αθανασιάδη.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος