ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πάει για το 2 στα 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC αντιμετωπίζει τις Εσπερίδες Καλλιθέας αύριο Κυριακή, στις 2 το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε στη Λευκάδα της τοπικής Νίκης. Στον αντίποδα, οι Εσπερίδες Καλλιθέας δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στο YouTube.

Για την πρώτη νίκη το IBC

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας θα διεκδικήσει το IBC κόντρα στην ομάδα της ΜΕΝΤ, την οποία υποδέχεται σήμερα Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων. Το IBC ηττήθηκε την 1η αγωνιστική στα Τρίκαλα από τον τοπικό Αίολο, ενώ για την ομάδα της ΜΕΝΤ είναι το πρώτο παιχνίδι, καθώς ο αγώνας του με τη Μελίκη έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ωστόσο θα μεταδοθεί live από το κανάλι του ΙBC στο Youtube.

Στη μάχη Σπάρτακος και ΑΓΣΙ

Αγώνες πρεμιέρας είναι αυτοί που θα δώσουν Σπάρτακος Ιωαννίνων και ΑΓΣΙ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς την προηγούμενη Κυριακή το παιχνίδι του Σπάρτακου με το Καναλλάκι αναβλήθηκε για τις 28 Οκτωβρίου λόγω κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ ο ΑΓΣΙ είχε ρεπό.
Ο Σπάρτακος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, που επίσης δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, αύριο Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό, ενώ ο ΑΓΣΙ ταξιδεύει στο Μεσολόγγι, όπου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Λέοντα.

Αναβολή για τις ομάδες των Ιωαννίνων

Την αναβολή των παιχνιδιών που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στα τοπικά πρωταθλήματα με τη συμμετοχή ομάδων των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο, αποφάσισε η ΕΣΚΑΒΔΕ, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.
Κατά συνέπεια, αναβάλλονται οι αγώνες Θρύλος Ιωαννίνων-Νικόπολη και Πρωτέας Ηγουμενίτσας-Μολοσσοί για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, όπως και οι αγώνες μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών.

Σχετικά άρθρα

Υποβιβάστηκε… με ψηλά το κεφάλι το IBC

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο