ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Στην οικογένεια του Θρύλου Ιωαννίνων ο Μάριος Μιχαήλ

Στην οικογένεια του Θρύλου Ιωαννίνων εντάσσεται ο Μάριος Μιχαήλ. Ο έμπειρος γιαννιώτης πλέι μέικερ, με πολύ σημαντική παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά μου. Ο Θρύλος Ιωαννίνων έχει χαράξει τη δική του διαδρομή μέχρι σήμερα στα μπασκετικά πράγματα της περιοχής μας και αποτελεί μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Ντούγια για την προσέγγιση και την ευκαιρία που μου έδωσε. Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά στην οποία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, παίζοντας ωραίο μπάσκετ», ανέφερε ο Μάριος Μιχαήλ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου Ιωαννίνων.
Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Θρύλου Νίκος Ντούγιας αναφέρει: «Καλωσορίζουμε το Μάριο στον Θρύλο Ιωαννίνων και στην ευρύτερη μπασκετική οικογένεια της Ntougias Basketball Academy. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ανδρική μας ομάδα, καθώς έχει παραστάσεις και εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Είμαι χαρούμενος, όμως και γιατί πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ στην περιοχή μας και με το παράδειγμα του μπορεί να εμπνεύσει τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές μας. Του εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα. Μάριε καλωσόρισες».

Σχετικά άρθρα

Θρύλος Ιωαννίνων: Πιστός στο πλάνο προώθησης νέων παικτών

Υποβιβάστηκαν Θρύλος και Αστράκα, στα πλέι άουτ οι Μολοσσοί

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ – Ήττες για Θρύλο και Μολοσσούς

Αποστόλης Τζελέτας