ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16- Πρωτιά για τον ΑΓΣΙ στον όμιλο της Πάτρας

Την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια κέρδισε η ομάδα στίβου του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στον όμιλο της Πάτρας.

Χρυσό μετάλλιο κέρδισαν οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4X80 των αγοριών (Θανάσης Γιαννόπουλος, Μιχάλης Σιντόρης, Κυριάκος Μάκης και Αχιλλέας Μύταρης) και των κοριτσιών (Ελεονώρα Παπαδοπούλου, Θεοδώρα Σακαβίτση, Κωνσταντίνα Ζορμπαλά και Ελένη Κέγκου), η μεικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4-200 μ. (Άρης Τσουμάνης, Μαρία Γαλατά, Βικτώρια Βάσσιου και Θοδωρής Μαλάτος), η Ζωή Ράπτη και ο Αχιλλέας Μήταρης στο τετραπλούν, ο Θοδωρής Μαλάτος στα 200 μ. και ο Μιχάλης Σιντόρης στα 150 μ. Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν η Θεοδώρα Σακαβίτση στο 80 μ. με εμπόδια, ο Θανάσης Γιαννόπουλος στα 80 μ. και η Ζωή Ράπτη στο άλμα σε μήκος, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν η Έλλη Μπουμπογιάννη στα 3000 μ. και η ομάδα σκυταλοδρομίας 3-1200 ΠΚ (Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Τατιάνα Λάμα και Έλλη Μπουμπογιάννη). Τέλος, την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Κυριάκος Μάκης στα 80 μ.
Επιτυχημένη ήταν και η παρουσία της ΕΚΑ Δωδώνη με απολογισμό μια 2η θέση από τη Μαρία Ρίνη στα 2000 στιπλ, μια 4η θέση από τη Νίκη Λιανού στα 80 μ., μια 6η θέση και ατομικό ρεκόρ για την Αγγελίνα Σκανδάλη στα 1200 μ., ενώ στην 8η θέση τερμάτισε η ομάδα 4Χ80 μ. των κοριτσιών (Αγγέλα Παπανικολάου, Μαριλίζα Παπιγκιώτη, Αγγελίνα Σκανδάλη και Μαρία Μάνη).
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συγχαίρει το Τμήμα Στίβου του ΑΓΣΙ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16. Επίσης, συγχαίρει για την προσπάθειά τους και όλα τα σωματεία στίβου της πόλης που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα με τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες, και εύχεται οι επιτυχίες για το άθλημα του στίβου στην πόλη μας να συνεχιστούν με ακόμη περισσότερες διακρίσεις από όλα τα σωματεία.

Σχετικά άρθρα

Πρεμιέρα στο Νέο Κλειστό για ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ΑΓΣΙ

Συνεργασία της Ακαδημίας Μπάσκετ «Ντούγια» με την ΕΚΑ Δωδώνη

Υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική το IBC