ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δεύτερη σαιζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC η Μ. Κατσαμούρη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC η Μαρία Κατσαμούρη, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα.

Η Μαρία Κατσαμούρη, η οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική κατηγορία απέκτησε σημαντικές εμπειρίες και με συνεχή σκληρή δουλειά αποσκοπεί σε μία ακόμη καλύτερη σεζόν.
«Χαίρομαι που θα αγωνιστώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται και εύχομαι να επιτύχουμε τους στόχους μας. Με τη σειρά μου θα βοηθήσω την ομάδα μου στο έπακρο», ανέφερε σε δήλωσή της.

Βoηθός προπονητής ο Μάριος Μιχαήλ

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάριο Μιχαήλ, ο οποίος θα είναι βoηθός προπονητής στο πλευρό του Νίκου Δουβίτσα, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΣ. Επίσης, είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με τον κ. Δουβίτσα. Εύχομαι να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με συγκέντρωση και καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, η ομάδα θα κάνει μια πολύ καλή πορεία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Μάριος Μιχαήλ, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν αθλητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής