ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με δύο αγώνες σκοποβολής τιμά τα «Ελευθέρια» ο Α.Ο. Μπούντο Ιωαννίνων

Πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια, ο Α.Ο. Μπούντο Ιωαννίνων θα τιμήσει και φέτος με τη διοργάνωση δύο διεθνών αγώνων πρακτικής σκοποβολής την επέτειο της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.

Ο πρώτος είναι αγώνας λειοκάνου IPSC και θα γίνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος είναι πιστολιού IPSC και θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, αμφότεροι στο σκοπευτήριο του Ομίλου στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου στο Πέραμα.
Και φέτος ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι έντονος, όπως συνήθως συμβαίνει στους αγώνες που διοργανώνει ο Α.Ο. Μπούντο Ιωαννίνων. Η συμμετοχή είναι ήδη πολύ μεγάλη με διεθνείς παρουσίες από χώρες, όπως η Αγγλία, η Βουλγαρία, η Ρωσία, η Γαλλία κ.ά. Μάλιστα, από τη Γαλλία θα ταξιδέψει στα Γιάννενα ο επί σειρά ετών παγκόσμιος πρωταθλητής Eric Graufell και από τη Ρωσία η πλήρης ομάδα Archngel Michail από το Ekaterineburg. Η ομάδα από τη Ρωσία ταξιδεύει με το ιδιωτικό τζετ του αρχηγού της Igor Altushkin, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Με την ευκαιρία των αγώνων αυτών και την παρουσία πολλών παραγόντων της ελληνικής σκοπευτικής οικογένειας και φυσικά αθλητών και συνοδών, αποφασίστηκε να γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στην καφετέρια Lungolago στην πλατεία Μαβίλη. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, η πρόσκληση αφορά όλους τους φίλους του Ομίλου και είναι μια ευκαιρία συνεύρεσης και γνωριμίας των αθλητών.

Σχετικά άρθρα

Βράβευση του βετεράνου της σκοποβολής Ευλάμπιου Μάνθου

Αγώνες σκοποβολής με υψηλό βαθμό δυσκολίας

Με διεθνείς συμμετοχές ο Πανελλήνιος Αγώνας τυφεκίου