ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Αντίστροφη μέτρηση για τον 4o Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον 4o Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21 χλμ.) «Ioannina 4th Night Half Marathon» και τον Νυχτερινό Αγώνα «Entry Race» 5 χλμ., που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαΐου.

Τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων και η εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών event «My Adventure», ενώ τελούν υπό την αιγίδα της περιφέρειας Ηπείρου, του δήμου Ιωαννιτών, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, με τη στήριξη της Τροχαίας Ιωαννίνων.
Φέτος, ο αγώνας των 5 χλμ. είναι αφιερωμένος στους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, που με πείσμα, επιμονή και θέληση δίνουν έναν καθημερινό και συνεχή αγώνα πολλών χιλιομέτρων ο καθένας από τη δική του θέση. Μέλη του ΚΕΘΕΑ θα βρίσκονται με ενημερωτικά περίπτερα στην πλατεία Μαβίλη και σε ενδιάμεσους σταθμούς, ενώ μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθούν στη Θεραπευτική Κοινότητα. Παράλληλα, μέλη του προγράμματος θα τρέξουν στον νυχτερινό αγώνα 5 και 21 χλμ. φωτίζοντας με την παρουσία τους τον δρόμο.
Η παραλαβή των αριθμών και των chip χρονομέτρησης θα γίνεται από το κατάστημα Fifth Element (Δαγκλή 2 και Παπάζογλου) την Παρασκευή 3 Μαΐου από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, και το Σάββατο 4 Μαΐου από τις 10.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι, καθώς και την ημέρα του αγώνα στην πλατεία Μαβίλη, από τις 4.30 έως τις 6.30 το απόγευμα για τα 21 χλμ. και από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ για τα 5 χλμ. Εγγραφές θα γίνονται και τις ημέρες παραλαβής των αριθμών, καθώς και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία.
Η εκκίνηση του αγώνα των 21 χλμ. είναι στις 7 το απόγευμα και των 5 χλμ. στις 9.30 το βράδυ. Οι απονομές θα γίνουν στις 9 το βράδυ για τον ημιμαραθώνιο των 21 χλμ. και στις 10 το βράδυ για τον αγώνα των 5 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Μετά τη μελισσοκομία… τα αρωματικά φυτά

Άφησαν πίσω την εξάρτηση

Με καλές επιδόσεις και πολλές διακρίσεις στον 2ο Καλλιγώνιο Ημιμαραθώνιο