Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννινα WBC – Η νίκη στην Κατερίνη οδηγεί στα μπαράζ ανόδου

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών δίνει αύριο Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, αντιμετωπίζοντας στην Κατερίνη, στη 1 το μεσημέρι, τον Πιερικό/Αρχέλαο.

Η ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου στην Α1 εθνική, με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα του άλλου ομίλου.
«Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, με θέληση, για να κερδίσουμε το ματς. Παίζουμε με μια ομάδα που την ξέρουμε χρόνια, μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, με αξιοπρεπέστατους ανθρώπους, είναι από τα αγαπημένα σωματεία. Ο προπονητής της είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και δουλεύει με τα μικρά παιδιά με θέληση και πάθος, ακολουθώντας το μοντέλο που ακολουθούμε και εμείς. Έχει μια παίκτρια που τη γνωρίζουν όλοι, τη Δήμητρα Τελλίδου, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στις εθνικές κατηγορίες.
Θέλω να πιστεύω ότι τα κορίτσια έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το μας και όλη τη βδομάδα προσπαθούμε να το εξηγήσουμε, γιατί σίγουρα, μια ομάδα από το να προσπαθεί να σωθεί, να μπαίνει σε διαδικασία πρωταθλητισμού, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, τόσο να το συνειδητοποιήσουν τα μικρά παιδιά, όσο και εμείς, να τους το μεταδώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαστε 100% έτοιμοι και θα γίνει αυτό για το οποίο ζούμε και αναπνέουμε τις τελευταίες πέντε εβδομάδες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC Γ. Σιαμέτης.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αθλήτριες Στέλλα Ξανθοπούλου και Πανωραία Ντάλα. «Ένα ματς έχει απομείνει για να τελειώσει το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε άλλη μια φορά το ροζ φύλλο. Είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένες, το θέλουμε πάρα πολύ, γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε μια θέση στα μπαράζ ανόδου», τόνισε η Στ. Ξανθοπούλου, με την Π. Ντάλα να προσθέτει: «Τελευταίο ματς την Κυριακή και όπως κάθε βδομάδα, έτσι και αυτή, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Είμαστε έτοιμες και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση. Θα είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Θα είναι κάτι ονειρικό».

Σχετικά άρθρα

ΠΑΣ Γιάννινα WBC – Λύση συνεργασίας με τον Σταύρο Νανάκο

Ηπειρωτικός Αγών

Με νίκη ξεκίνησε το 2024 για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Ιωαννίδη