Αθλητικά

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα-Στο ματς με τα Γρεβενά θα κριθεί η άνοδος

Τρεις είναι πλέον οι ομάδες, που κυνηγούν την άνοδο στη Β’ Εθνική, καθώς η ήττα του ΑΓΣΙ από τον Πρωτέα Γρεβενών τον άφησε πίσω στη βαθμολογία και μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω μπορεί να ελπίζει.

Ακλόνητο φαβορί είναι ο Πρωτέας Γρεβενών, που πέρασε από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, επικρατώντας με 65-75 της ομάδας του Σοφοκλή Τσουκανέλη, για τη 19η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο ΑΓΣΙ, την επόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Τιτάνες Παλαμά και θα επιδιώξει τη νίκη, όχι μόνο για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, αλλά και γιατί θέλει να μη χαλάσει την καλή πορεία μέχρι σήμερα.
Την τύχη στα χέρια του κρατά ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, που, όπως αναμενόταν, είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα στην Πρέβεζα, επικρατώντας με 54-104 της ουραγού Νικόπολης. Η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της, κάτι που σημαίνει πως με νίκη η 3η Δόξα Λευκάδας θα τον φτάσει, έχοντας και πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.
Όπως όλα δείχνουν, το ποιες ομάδες θα πανηγυρίσουν την άνοδο, θα εξαρτηθεί από τους αγώνες Δόξα Λευκάδας-Πρωτέας Γρεβενών την 23η αγωνιστική και ΠΑΣ Γιάννενα-Πρωτέας Γρεβενών την 25η αγωνιστική.

Σχετικά άρθρα

Συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Ιωαννίδη

Έτοιμος για τα πλέι οφ έδειξε ο Βίκος

Γ’ Εθνική – Επιστροφή στις νίκες για το IBC