Η ομάδα του ΑΓΣΙ με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους αντιπεριφερειάρχες Βασίλειο Γοργόλη και Χάρη Λαζάνη
Αθλητικά

Η Περιφέρεια βράβευσε τον πρωταθλητή Ελλάδας ΑΓΣΙ

Σε εκδήλωση που έγινε στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης βράβευσε την ομάδα στίβου του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ) που κατέκτησε την πρώτη θέση για το 2023 στον χώρο του κλασικού αθλητισμού.

Ο ΣΕΓΑΣ συνεκτιμώντας τις επιδόσεις αθλητών και ομάδων σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις του 2023, κατέταξε στην πρώτη θέση τη γιαννιώτικη ομάδα.
Ο κ. Καχριμάνης επέδωσε τιμητική πλακέτα στην έφορο της ομάδας κ. Φωτεινή Αγγέλη, συνεχάρη τους αθλητές, αθλήτριες και τους προπονητές, ευχόμενος πάντα επιτυχίες, αναφέροντας ακόμα ότι η Περιφέρεια είναι στο πλευρό τους στηρίζοντας το κομμάτι του αθλητισμού στην Ήπειρο. Στην εκδήλωση βρέθηκε αντιπροσωπεία από αθλητές και αθλήτριες, με την έφορο Φωτεινή Αγγελή και τους προπονητές Κώστα Μπάτσο, Θανάση Τσιγγούλη, Νικόλαο Νούσια, Απόλλωνα Γεωργίου και την Δήμητρα Τσίλη. Ήταν επίσης και οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γοργόλης και Χάρης Λαζάνης.
Οι διακρίσεις στον ΑΓΣΙ έχουν και συνέχεια, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 16/2 σε εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει τον ΑΓΣΙ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης απονέμοντας και το κύπελλο του πρωταθλητή.

Σχετικά άρθρα

Η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις του αθλητικού συλλόγου ΑΣΕΑ Ιωαννίνων

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Το πανελλήνιο βαθμολογούμενο κύπελλο ξιφασκίας στα Γιάννινα

Εγκαινιάστηκε το γυμναστήριο του Βασίλη Κλείτσα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος