Αριστερά ο Βασίλης Κλείτσας με τους γονείς του Δημήτρη και Τούλα την ώρα που ο ιερέας ευλογεί το νέο γυμναστήριο
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Εγκαινιάστηκε το γυμναστήριο του Βασίλη Κλείτσα

Έγιναν το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του γυμναστή και ποδοσφαιριστή Βασίλη Κλείτσα, επί της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα 118 στα Γιάννινα

Ένα νέο παιδί, που αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ και υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανοίγει τα επαγγελματικά του φτερά με ένα νέο σύγχρονο γυμναστήριο «BOX 94» έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και πολλούς καλούς φίλους. Γέμισε από κόσμο η οδός Ναπολέοντος Ζέρβα, απέναντι από το γνωστό ζαχαροπλαστείο Λέκκας και πριν από τον κόμβο της πλατείας Ομήρου, στα εγκαίνια του γυμναστηρίου, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη συνέχεια.

Στιγμιότυπο από την τελετή των εγκαινίων του γυμναστηρίου του Βασίλη Κλείτσα στην οδό Ναπ Ζέρβα 188 στα Ιωάννινα

Έντονη και η παρουσία ατόμων από τον χώρο του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Βασίλης είναι γιός του παλιού αμυντικού του «Άγιαξ» και προέδρου του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κλείτσα. Τα χνάρια του πατέρα του ακολούθησε και ο Βασίλης. Ως φοιτητής στις Σέρρες αγωνίστηκε σε σημαντικές ομάδες της περιοχής έχοντας πρόταση και από τον Πανσερραϊκό για να μείνει εκεί και να κάνει καριέρα. Μετά τις σπουδές αγωνίστηκε και σε ομάδες των Ιωαννίνων, μη θέλοντας να ακολουθήσει πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς ήθελε να ασχοληθεί με τη δουλειά του, το αντικείμενο που σπούδασε.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα στον Βασίλη Κλείτσα, στους γονείς του Δημήτρη και Τούλα και σε όλη την οικογένειά του.

Σχετικά άρθρα

Η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις του αθλητικού συλλόγου ΑΣΕΑ Ιωαννίνων

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Η Περιφέρεια βράβευσε τον πρωταθλητή Ελλάδας ΑΓΣΙ

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Το πανελλήνιο βαθμολογούμενο κύπελλο ξιφασκίας στα Γιάννινα