Δεξιά ο Θόδωρος Γκόλας παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα. Διακρίνονται από αριστερά Γιώργος Τσούκαλης, Χρήστος Παργινός Γιώργος Σιόντης
Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικάΕπικαιρότητα

Άνοιξε η έκθεση ζωγραφικής του Θόδωρου Γκόλα

Άνοιξε τις πύλες της σήμερα Σάββατο 27/5 σε αίθουσα του συγκροτήματος «Φρόντζου Πολιτεία» η έκθεση ζωγραφικής του Θόδωρου Γκόλα, παλιού τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Θα διαρκέσει μέχρι στις 2 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή σε καθημερινή βάση με ώρες λειτουργίας 10.00 – 14.00, 18.00 – 22.00. Εκεί ο κάθε επισκέπτης θα δει καταπληκτικά έργα του ζωγράφου και θα γνωρίσει και τον ίδιο. Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν τον Θόδωρο Γκόλα ως έναν σπουδαίο τερματοφύλακα που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον ΠΑΣ ξεχωρίζοντας και για το ήθος του, αλλά όποιος επισκεφτεί την έκθεση θα γνωρίσει και το ταλέντο του παλιού πορτιέρε και στη ζωγραφική.
Για την προσφορά του Θόδωρου Γκόλα στην τέχνη, τιμήθηκε με πλακέτα από τον διεθνή οργανισμό INTERNATIONAL ACTION ART με πρωτοβουλία του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Χρήστου Παργινού. Την πλακέτα επέδωσε ο παλιός αρχηγός του ΠΑΣ και προπονητής Γιώργος Σιόντης. «Τρεις λέξεις θα πω για τον Θόδωρο Γκόλα που τον χαρακτηρίζουν ως προσωπικότητα: ήθος, ήθος, ήθος…» τόνισε ο Γιώργος Σιόντης.
Ο Γιώργος Τσούκαλης, που ταξίδεψε από την Αθήνα για την έκθεση, από την δική του πλευρά υπογράμμισε: «Ο Θόδωρος Γκόλας είναι από τους ανθρώπους που τρέφω βαθιά εκτίμηση. Πριν από κάποια χρόνια έδειξα ένα έργο του σε έναν σπουδαίο άνθρωπο της Αθήνας, που συνεργάστηκε με τον Τσαρούχη και μου είπε: “Σε ποιο πανεπιστήμιο έχει σπουδάσει;”. Του λέω “σπούδαζε στο…στάδιο Ιωαννίνων… Είναι ποδοσφαιριστής και αυτοδίδακτος”. Ζήτησαν να πάει στην Αθήνα αλλά ο Θόδωρος δεν θέλει να φύγει από τα Γιάννινα».

Ένας από τους πίνακες ζωγραφικής που είναι στην έκθεση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το ταλέντο του Θόδωρου Γκόλα ειπώθηκε ότι είχε τάσεις στη ζωγραφική από μικρός. Ο πατέρας του έκανε οικοδομικές εργασίες και ότι μπογιές περίσσευαν από τη δουλειά του γινόταν έργα τέχνης από τον μικρό καλλιτέχνη. Μεγαλώνοντας, παράλληλα με το ποδόσφαιρο είχε ασχοληθεί και με τη ζωγραφική. Όπως μας είπε ο ίδιος, τα τελευταία χρόνια έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι αυτό. Ετοιμάζει και μια δεύτερη έκθεση για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ο Θόδωρος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου και το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα. σας ευχαριστώ όλους. Δείτε τα έργα μου και περιμένω τις κριτικές σας».
Σήμερα, πρώτη μέρα της έκθεσης ήταν πάρα πολλοί και οι επισκέπτες, μεταξύ αυτών ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Νίκος Τσόλης, ο γιατρός Σπύρος Σιαράβας, η τέως πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ιωαννίνων Αναστασία Γιογλή, η δικηγόρος Νίκη Πανταζή και άλλοι.

Ένα τμήμα από την έκθεση ζωγραφικής στο συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία
Το αντάμωμα τριών παλιών φίλων. Από αριστερά Γιώργος Σιόντης, Γιώργος Τσούκαλης, Νίκος Τσόλης
Αριστερά ο Θόδωρος Γκόλας με τον παλιό προπονητή του στον ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Σιόντη και τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσόλη

Σχετικά άρθρα

Νοκ άουτ Τσαούσης, ατομικό Παντελάκης και Λεό

Το θρίλερ της Γ’ Εθνικής και η Θύελλα Κατσικά

Και επίσημα ο Γεωργουλόπουλος αντί του Γρηγορίου