Αίθουσα ΣύνταξηςΑθλητικά

Αναβολή αγώνων Κυπέλλου λόγω της τραγωδίας των Τεμπών

Λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών με τη σύγκρουση των τρένων η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων, όσο θα διαρκεί το τριήμερο εθνικό πένθος.

Οι αγώνες Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Λαμία – ΠΑΟΚ που ήταν να γίνουν σήμερα θα γίνουν σε άλλη ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ. Επίσης και η τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου ανέβαλε την διεξαγωγή των αγώνων κυπέλλου της προημιτελικής φάσης που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη και την οδύνη για τα θύματα και τους τραυματίες εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Κατόπιν τούτου και σε συνέχεια της αναβολής των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καθώς και των υπολοίπων αγωνιστικών εκδηλώσεων της σημερινής ημέρας, αυτονόητο είναι ότι αναβάλλεται το σύνολο των αγώνων όλων των διοργανώσεων και των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες τρεις ημέρες. Στους αγώνες που αναβάλλονται συμπεριλαμβάνονται και εκείνοι που διεξάγονται στο πλαίσιο τοπικών διοργανώσεων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για το διάστημα αυτό».

Και η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ: «Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ με απόφασή της, ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ τα προγραμματισμένα παιχνίδια της 1/3/2023 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς και της Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας , λόγω της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΠΑΕ Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη για τον αδόκητο χαμό τους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Τα λόγια είναι περιττά για αυτό που έγινε, μόνο ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ;; για ακόμα μια φορά.

Σχετικά άρθρα

Πρωταγωνιστές των γηπέδων τα παιδιά του πολέμου

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Στη σέντρα λήπτες υπηρεσιών και επαγγελματίες ψυχικής υγείας

Αποστόλης Τζελέτας

Έπαιξαν μπάλα για την «Κιβωτό του Κόσμου»