ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Συναυλία με μελωδίες από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο

Συναυλία με μελωδίες από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο θα δώσει η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι από τις μελωδίες του Vangelis και του Nino Rota στις χαρούμενες μελωδίες του Τζέρι Μποκ στον «Βιολιστή της στέγης», στη μοναδική μουσική του John Williams για τη «Λίστα του Σίντλερ» και του Νικόλα Πιοβάνι για την ταινία «La vita è bella», στις πασίγνωστες μελωδίες του Μορικόνε και το «Ποτέ την Κυριακή» του Χατζιδάκι.
Αναλυτικά, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Αμπατζή, θα ακουστούν τα τραγούδια των Nino Rota «Amarcord», Vangelis «1492, The Conquest of Paradise», Ernesto de Curtis «Come back to Sorento», Jerry Bock «Ο βιολιστής στη στέγη», Claude-Michel Schonberg «I Dreamed a Dream», Abba Cadabra «Abba Selection» σε διασκευή Johan de Mey, John Williams «Η λίστα του Σίντλερ», Robert Kraft – Arne Glimcher «Beautiful Maria of my soul», Nicola Piovani «La vita è bella», Ennio Morricone «Le Professionnel», Ennio Morricone «Chi mai», Μάνου Χατζιδάκι «Ποτέ την Κυριακή» και Hans Zimmer «The Rock».

Σχετικά άρθρα

Στο Πάρκο Λιθαρίτσια η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών

Η Φιλαρμονική του Δήμου βγαίνει στους δρόμους

Αίτημα συνάντησης με προειδοποίηση για νέες κινητοποιήσεις