ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Γλυκερία με… συνοδεία στο Παγοδρόμιο Μετσόβου (κλήρωση πρόσκλησης)

Στο Παγοδρόμιο του Μετσόβου θα εμφανιστεί η Γλυκερία αύριο Πέμπτη, στις 9.30 το βράδυ, σε μια συναυλία που συνδιοργανώνουν το Μουσικό Εργαστήρι Δήμου Μετσόβου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μετσόβου και ο Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μετσόβου «Αμίντζου», με τη στήριξη του Δήμου Μετσόβου, της Κοινωφελούς του Επιχείρησης και του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Φροντίδας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που είναι γνωστή σε όλους μας με το μικρό της όνομα, έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό πεντάγραμμο, με τα τραγούδια της να συντροφεύουν ολόκληρες γενιές. Χαρισματική, γνήσια ερμηνεύτρια που διακρίνεται για την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της και τη ζεστασιά των τραγουδιών της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με διαχρονικά τραγούδια της («Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.) αλλά και την πρόσφατη επιτυχία της «Μαζί», ένα τραγούδι για την σειρά «Σασμός». Από το πρόγραμμα της δε θα λείπουν γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά όλων των κορυφαίων συνθετών. Μαζί της επί σκηνής ο Χάρης Μακρής και η Χριστιάνα Γαλιάτσου, πλαισιωμένοι από μία ορχήστρα εξαίρετων μουσικών.
Επίσης, θα εμφανιστούν η χορωδία Μουσικού Εργαστηρίου Μετσόβου και η ορχήστρα των Αποστόλη Μετσοβίτη και Στέργιου Μπάου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν. Εισιτήρια προπωλούνται στο Caldo Cafe και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ «Έμπνευση» στο Μέτσοβο, στο Tickets Ioannina και στα καταστήματα Manthos Optical στα Γιάννενα, στο Super Market Μπούγιας στη Χρυσοβίτσα, στο Coffeeland στο Μικρό Περιστέρι, στο καφενείο «Το Πέτρινο» στο Μεγάλο Περιστέρι, στο πρατήριο καυσίμων Τασιούλας στην Μπαλντούμα και στα καταστήματα «Το Μαντάνι» στο Ανθοχώρι,
Nkiare στο Ανήλιο και La Suatsile στη Μηλία.

Κλήρωση πρόσκλησης

O Η.Α. κληρώνει μία μονή πρόσκληση για τη συναυλία της Γλυκερίας. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Γλυκερία» στο θέμα του mail, μέχρι τη αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στο ίδιο mail με το οποίο συμμετείχε στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβει την πρόσκλησή του.

Σχετικά άρθρα

Γλυκερία με… συνοδεία στο Παγοδρόμιο Μετσόβου

Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν τις φωνές τους

Με Γλυκερία, «Γέφυρες» και φόντο το Γεφύρι