Πολιτισμός

Κωμωδία, σάτιρα και μια ιστορία αγάπης

Εορταστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις, με παραστάσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο… δύσκολο θεατή προσφέρει κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το Θέατρο Έκφραση.

Πρώτος και καλύτερος έρχεται ο πολυαγαπημένος «Caveman», η πιο πρόσφατη παραγωγή της Έκφρασης σε συνεργασία με το «Mogul Theater». Το έργο θα ανέβει για τέσσερις ακόμη παραστάσεις, τα Σαββατοκύριακα 22 – 23 και 29 – 30 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης τις 9.15 μ.μ. Τον «άνθρωπο των σπηλαίων» υποδύεται ο Χρήστος Χρήστου, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Γεράσιμου Γεννατά. Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Βίντεο: Κωστής Εμμανουηλίδης. Γραφιστικά – Αφίσα: Αντώνης Χρήστου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών).
Για τους λάτρεις του stand up comedy, ο δημοφιλής Χριστόφορος Ζαραλίκος θα παρουσιάσει στο Θέατρο Έκφραση τη νέα του παράσταση με τίτλο «Η κιβωτός του Ζάρα» για δύο βραδιές, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης τις 9:30 μ.μ.). Mε σατυρική διάθεση πάντα ο Χρ. Ζαραλίκος σχολιάζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, με εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ και υπόσχεται ότι δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο! Σκηνοθετική επιμέλεια Γιάννης Κακλέας. Εισιτήριο: Κανονικό 12 ευρώ, μειωμένο (Άνεργοι/Φοιτητές/ΑμεΑ) 10 ευρώ.
Το γιορτινό «μενού» παραστάσεων στο Θέατρο Έκφραση περιλαμβάνει επίσης το δημοφιλές έργο «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, το οποίο μετά από απανωτά sold out στη σκηνή του «Άλφα. Ιδέα» στην Αθήνα και σ’ άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, θα παρουσιαστεί στα Γιάννενα για ένα διήμερο, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ. Πρόκειται για μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία. Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα. Τη σκηνοθεσία και τους ρόλους του έργου κρατούν η Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ) και 15 ευρώ (κανονικό).
Προπώληση εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις γίνεται στο ταμείο του Θεάτρου Έκφραση και στο Sherlockcoffeemaker (Αραβαντινού 14). Κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 2651554505 και 6907500710.

Σχετικά άρθρα

Θέατρο Έκφραση- Υποδέχεται και πάλι τους σπουδαστές του

Ηπειρωτικός Αγών

Σεμινάριο υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή

Πέφτει η αυλαία για τον «Ρομπέν των Δασών»