ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Όμορφη πόλη… φωνές μουσικές»

Μια βραδιά με τίτλο «Όμορφη πόλη...φωνές μουσικές», αφιερωμένη σε μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη, με τη Σύγχρονη Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας.

Η εκδήλωση με τίτλο «Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» είναι ενταγμένη στον πρώτο κύκλο εκδηλώσεων για τον Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στη μνήμη του μεγάλου συνθέτη

Συμμετέχουν οι μουσικοί Βάσω Αρλέτου, Ευριπίδης Παππάς, Σπύρος Σιλύρας, Τάνια Πουρλιάκα Μπακαΐμη, Χριστόφορος Πατσούρας και Ανδρέας Καραπάνος στα βιολιά, οι Μαριάνθη Καψάλη και Ναταλία Γκαρανάση στις βιόλες, η Άνθη Παντώστη στο τσέλο, ο Απόστολος Παπαπέτρος στο κοντραμπάσο, οι Άγγελος Αντώνογλου και Απόστολος Δημητρίου στα κλαρινέτα, η Ειρήνη Ζάγκλη στο πιάνο, ο Αναστάσιος Ντάφλος στα κρουστά και ο Μιχαήλ Παππάς στα μελωδικά κρουστά. Η ενορχήστρωση είναι του Γιώργου Χλίτσιου, ενώ την αφήγηση θα κάνει η Φωτεινή Κοτσιάφτη.

Σχετικά άρθρα

Ένα ταξίδι στη Σεφαραδίτικη και Ρωμανιώτικη παράδοση

Βραδιές παραδοσιακής και ελληνικής λαϊκής μουσικής από το Πνευματικό Κέντρο

Ηπειρωτικός Αγών

Υπογράφηκε η σύμβαση για το Πνευματικό και το παλιό Δημαρχείο