ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Μιχάλης Χατζηγιάννης και φέτος

Με ένα δίωρο πρόγραμμα έρχεται στα Γιάννενα, για μία ακόμη χρονιά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γνωρίζει πώς να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. Το φετινό του πρόγραμμα θα ταξιδέψει το κοινό από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δε Φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα»και «το Καλοκαίρι μου». Η «Σαϊτιά» και το πρόσφατα αγαπημένο «Χορεύω» έρχονται και συνοδεύουν τα ολοκαίνουρια «Μην αργείς» και «Κανένας μόνος»!
Σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι τον συνοδεύουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Αλεφραγκής Μάκης(τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα) και Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν).
Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ. Προπώληση στο Tickets Ioannina (κιόσκι μπροστά από την Νομαρχία), στο δισκοπωλείο Rock Shop (Οπλ. Πουτέτση 1) και ηλεκτρονικά στο Viva.gr.

Σχετικά άρθρα

«Ποδαρικό» στις συναυλίες με Καίτη Γαρμπή

Ματαιώνεται η συναυλία Χατζηγιάννη- Ασλανίδου

Αναβάλλεται η συναυλία της Άννας Βίσση