ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Η Ήρα Κατσούδα επιστρέφει με το «Μινιμάλ»

Την παράσταση stand up comedy «Μινιμάλ» θα παρουσιάσει η Ήρα Κατσούδα στα Γιάννενα, στο θέατρο «Κύκλος», την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 9.15 το βράδυ.

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Tο 2017 παρουσίασε την πρώτη σόλο της παράσταση «Xωρίς Γλουτένη», ακολούθησε η δεύτερη σόλο παράσταση της «Για Γυναίκα, καλή είναι» λίγο πριν παρουσιαστεί και ο Covid και από τον Οκτώβριο του 2022 μετράει την τρίτη της σόλο παράσταση, το «Μινιμάλ», το οποίο ήταν sold out όλη τη χειμερινή σεζόν σε Αθήνα και περιφέρεια.
Έχει παρουσιάσει τελετές απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019, 2020), διοργανώσεις TEDx καθώς και την τελετή έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2018). Είναι η δημιουργός του Podcast που συνδυάζει κωμωδία και αναπηρία «Μπράητ Σάηντ». Και φέτος ξεκίνησε και το podcast «Μινιμάλ – The Podcast Game Show», το πρώτο τηλεπαιχνίδι χωρίς εικόνα με καλεσμένους και μη πλούσια δώρα.
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2651181480. Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/ioannina-ira-katsouda-minimal/.

Σχετικά άρθρα

“Minimal” με την Ήρα Κατσούδα στο Θέατρο Κύκλος

Το mέta βγάζει… μπουλούκι στο Θέατρο Φρόντζου

«Για γυναίκα, καλή είναι» με την Ήρα Κατσούδα

Ηπειρωτικός Αγών