«Καφέ Παρκ, πλ. Μαβίλη, 4.10.1996, ώρα 11:00, Ίλλυ, 500 δρχ. Στη σωστή ποσότητα, ένας νευρώδης, γευστικός και πικρός καφές ».
«Κεντρικόν, Δωδώνης, 2.9.1996, ώρα 13:30, Πορτιόλι, 450 δρχ. Από τους λιγότερο επιτυχημένους εσπρέσο της πόλης. Ουδέτερος και άγευστος, δεν μας προκαλεί να τον ξαναδοκιμάσουμε ».
«Iτς Καλέ, Κάστρο, 29.9.1996, ώρα 15:00, Σεγκαφρέντο, 500 δρχ. Φτωχός, υποτονικός, χλιαρός. Είναι όμορφο μέρος, δεν γίνεται να βελτιωθεί και ο καφές κάπως; ».
«Καντίνα αεροδρομίου, 14.10.1996, ώρα 20:00, Λαβάτζα, 400 δρχ. Σερβίρεται σε φλιτζάνι μόνο αν το ζητήσετε. Φτιάχνεται σε μηχανή μινιατούρα. Όχι τίποτα το σπουδαίο, αλλά δεν θα σας κάνει και… αεροπλάνο ».
«Μαντζάτο, Πυρσινέλλα, 14.9.1996, ώρα 14:00, Ντανέζι, 500 δρχ. Η ελαφριά εκδοχή του εσπρέσο, με καλή γεύση και μπισκοτάκι. Κανονικά θα βαθμολογούνταν με 3 φλιτζανάκια αλλά κερδίζει ακόμα ένα για τη σύνδεση με το ίντερνετ που παρέχει στον πελάτη μαζί με τον καφέ. Προσοχή, τις ώρες που μαζεύει το παιδομάνι θα σας πιάσει πονοκέφαλος »!
«Φίλοιστρον, Κάστρο., 2.11.1996, ώρα 14:00. Ντανέζι, 400 δρχ. Όμορφος χώρος, καλός καφές, εξαιρετικά γλυκά κουταλιού, καλορίζικο. ».
Και… «Καφενείο Γυναικών, Α. Διάκου, 13.10.1996, ώρα 13:00. Ίλλυ, 500 δρχ. Μα πού ήταν οι γυναίκες; Δύο ακόμα παρέες με τέσσερις άνδρες, ένας εγώ πέντε, και ο παρασκευαστής του καφέ έξι. Ο καφές ελαφρώς κρύος και άγευστος, σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί ».