ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Black Friday & Weekend και φέτος από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

Ένα τριήμερο με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 60% προσφέρει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων από την Παρασκευή 25 μέχρι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Σε συνέχεια της περσινής πρωτοβουλίας στα ξενοδοχεία του νομού, οι εκπτώσεις επεκτείνονται και αυτή τη χρονιά με προσφορές σε διαμονή, φαγητό, ποτό, spa και άλλα.
Η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων στις προσφορές της Black Friday ξεκίνησε πέρσι, με στόχο να γίνει θεσμός, και, μετά τη θετική ανταπόκριση που έτυχε από επισκέπτες και ντόπιους, συνεχίζεται και φέτος, κάνοντας αισθητά πιο προσιτή μια τριήμερη απόδραση στους ορεινούς προορισμούς και στην πόλη των Ιωαννίνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσφορές σε φαγητό, ποτό και χρήση spa δεν αφορούν μόνο τους πελάτες των ξενοδοχείων, αλλά και όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο εκπτώσεων.
Σε δελτίο τύπου της, η Ένωση Ξενοδόχων αναφέρει ότι οι ημερομηνίες είναι ιδανικές για όσους θέλουν να αποδράσουν για ένα τριήμερο τον Νοέμβριο, με δεδομένο πως μοιράζεται η απόσταση μεταξύ της περιόδου της 28ης Οκτωβρίου και των εορτών των Χριστουγέννων, που παραδοσιακά πολύς κόσμος επιλέγει να ταξιδέψει. Ταυτόχρονα, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας, αλλά και όσους θέλουν να συνδυάσουν το ταξίδι τους και με μια επίσκεψη στα καταστήματα της πόλης.
Πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία, που θα συμμετάσχουν στη δράση και τις παροχές τους, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων www.irha.gr.

Σχετικά άρθρα

Ικανοποιητικές δεδομένης της εποχής οι πληρότητες για το Πάσχα

Μέτρα «φρένο» στα Airbnb ζητούν οι ξενοδόχοι

Γεωργία Χαλάτση

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC