ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Επιμελητήριο Ιωαννίνων- Ανάγκη στήριξης και για περιοχές χωρίς κρούσματα

Στον προγραμματισμό συναντήσεων με τους εκλεγμένους βουλευτές του νομού Ιωαννίνων θα προχωρήσει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων τις επόμενες ημέρες, με στόχο να τους καταστήσει κοινωνούς των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ήδη πολλοί κλάδοι λόγω του κορωνοϊού και των προληπτικών μέτρων.

Παράλληλα, στόχος είναι και η αναλυτική ενημέρωσή τους για τις προτάσεις του υπομνήματος, που το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έχει αποστείλει από την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα σύνολο υπουργείων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν από την πιθανή εξάπλωση του ιού.
«Ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου και η διοίκηση του Επιμελητηρίου, αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που έχουν ήδη να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο τμήμα της επιχειρηματικότητας λόγω της εξάπλωσης του κορωναϊού, δεν εφησυχάζουν από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης. Σταθεροί, προσηλωμένοι και με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε, θα επιμείνουμε με κάθε τρόπο για να γίνει αντιληπτό στα στελέχη της κυβέρνησης ότι οι εξαγγελίες στήριξης, δεν μπορούν να στοχεύσουν μόνο σε περιοχές που ήδη μετρούν κρούσματα του ιού αλλά στο σύνολο της επιχειρηματικότητας και άλλων νομών, όπως αυτός των Ιωαννίνων», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.
Τέλος, γίνεται γνωστό ότι στο πλαίσιο της καλύτερης συνεργασίας αλλά και ενημέρωσης, τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων παραμένουν ανοιχτά και είναι στη διάθεση των μελών για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που τα απασχολεί.

Σχετικά άρθρα

Αντιτίθεται στα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Νέα παράταση στο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για κατάρτιση 300 ανέργων

Επανέρχονται οι συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

Γεωργία Χαλάτση