ΟικονομίαΑίθουσα Σύνταξης

Σε Κινέζους το ένα από τα κτίρια του ΥΔΡΩ

Σε εταιρεία κινεζικών συμφερόντων περνά το ένα από τα δύο ακίνητα του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Ιωαννίνων ΥΔΡΩ, μετά από διαδοχικούς πλειστηριασμούς τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για το οικόπεδο 9,5 στρεμμάτων με κτίριο 4.800 τ.μ. στη θέση «Κλαριά» της Μπάφρας, επί της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Άρτας μετά το Πανηπειρωτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τίμημα ξεπερνά τα 2,2 εκατ. ευρώ, λίγο πάνω από την τιμή εκκίνησης, που είχε οριστεί στα 1,15 εκ. ευρώ.
Σε πλειστηριασμό αναμένεται να βγει και το δεύτερο ακίνητο στην περιοχή της Αμφιθέας, για το διώροφο κτίριο, σχεδόν 2.000 τ.μ. και την έκταση σχεδόν 4.000 τ.μ., στην Αμφιθέα του Προμηθευτικού Παραγωγικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Θερμοϋδραυλικών Νομού Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας ΣΥΝ.ΠΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο ακίνητα είναι υποθηκευμένα για μεγάλα ποσά σε τράπεζες και στο ελληνικό δημόσιο.
Το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού ανέμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον και οι απολυμένοι του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Ιωαννίνων, προσδοκώντας να λάβουν κάτι από τα οφειλόμενα.