ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Ημέρα Καριέρας 2023» και με εργαστήρια προετοιμασίας

Ανοιχτή πρόσκληση στους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να συμμετέχουν στην «Ημέρα Καριέρας 2023», απευθύνει η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η «Ημέρα Καριέρας 2023» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου και στόχος της είναι  να φέρει τους φοιτητές και απόφοιτους σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο. Στην «Ημέρα Καριέρας» δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό, να αντλήσουν ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και τις απαιτήσεις επαγγελματικών κλάδων, να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης, να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να αντλήσουν ενημέρωση αναφορικά με την προοπτική απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους.

Προκειμένου φοιτητές και απόφοιτοι να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για την «Ημέρα Καριέρας 2023», η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας διοργανώνει εργαστήρια σχετικά με τη συγγραφή βιογραφικού σημειώματος και τη διαχείριση της συνέντευξης.

Το πρώτο εργαστήριο, με τίτλο «Leverage your personal branding», θα είναι διαδικτυακό (https://bit.ly/3JYXFTm) και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου (12:00 – 14:00). Το δεύτερο εργαστήριο, με τίτλο «360 Interview Preparation & Personal Branding», το οποίο θα είναι επίσης διαδικτυακό (https://bit.ly/3yX4sXf) είναι προγραμματισμένο για τις 25 Απριλίου (14:00 – 16:0). Δια ζώσης θα πραγματοποιηθεί το τρίτο εργαστήριο στις 2 Μαΐου (12:30 – 14:30) με τίτλο «Βιογραφικό Σημείωμα και Συνέντευξη – Τα σωστά βήματα προς την επιτυχία».

Πληροφορίες συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας 2023» στον σύνδεσμο   http://careerdays.dasta.uoi.gr. Φόρμα εγγραφής https://bit.ly/40aV3qT (έως 28 Απριλίου). Φόρμα εγγραφής στα τρία εργαστήρια προετοιμασίας  https://bit.ly/3naogE0.

Σχετικά άρθρα

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Ζητούμενο η ενίσχυση των συνεργειών με ιδρύματα της Γαλλίας

Στόχος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να γίνει η πρώτη επιλογή