ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Ευκαιρίες ευρωπαϊκής χρηματοδότησης των πολιτιστικών και δημιουργικών φορέων

Ενημερωτική εκδήλωση για τις «Ευκαιρίες ευρωπαϊκής χρηματοδότησης των πολιτιστικών και δημιουργικών φορέων της Περιφέρειας Ηπείρου» διοργανώνει το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδος της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Η εκδήλωση υλοποιείται σε συνεργασία με την Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου «Αλέξανδρος Γιώτης», το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το κυριότερο πρόγραμμα, μέσω του οποίου χρηματοδοτείται η καλλιτεχνική δημιουργία και στοχεύει στην ανάδειξη του Ευρωπαϊκού πνεύματος μέσω της δημιουργικότητας. Επιλέξιμοι για συμμετοχή είναι όλοι οι φορείς και οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πολιτισμού και της τέχνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι προσκλήσεις του προγράμματος, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα προσωπικής απάντησης σε ερωτήσεις. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχε,ι παρακαλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του στον σύνδεσμο  https://forms.gle/jae1QtQnFMqpqAiL6.