ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Αιμοδοσία από τους εργαζόμενους της Τράπεζας Ηπείρου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν οι εργαζόμενοι την Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, με την αρωγή και συνεργασία της διοίκησης, την Τετάρτη, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου, στο κτίριο Διοίκησης.

Σκοπός του Συλλόγου Εργαζομένων μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τα μέλη του, είναι η ανανέωση και διαρκής παρακαταθήκη αίματος, η παροχή άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.
«Σε μια περίοδο, που η εξεύρεση αίματος είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά μετά και από την πρωτόγνωρη πίεση που άσκησε στο Ε.Σ.Υ. η πανδημία, είναι σημαντικό να συνδράμουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια συνεισφοράς στους συνανθρώπους μας, ώστε κανείς να μη στερηθεί το πολύτιμο, μοναδικό και αναντικατάστατο αγαθό ζωής», τονίζει η διοίκηση του Συλλόγου και σημειώνει πως στην αιμοδοσία μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη του Σωματείου, καθώς είναι ανοιχτή και επιδίωξη όλων είναι ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών. «Η εθελοντική αιμοδοσία μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές!», καταλήγει το κάλεσμα.

Αιμοδοσία και στο Κουτσελιό

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τετάρτη, από τις 5. 30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Κουτσελιού.
Η αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος, στην κεντρική πλατεία του Κουτσελιού, με την διοίκηση του Συλλόγου να καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν.

Σχετικά άρθρα

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση διεκδικούν οι υπάλληλοι της Τράπεζας Ηπείρου

Με δύο ομιλητές στο TechFuse η Τράπεζα Ηπείρου

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων