ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Ιωαννίνων

Εθελοντική αιμοδοσία στο κατάστημά της στα Γιάννενα (6ο χλμ. Ιωαννίνων – Άρτας) οργανώνει η Praktiker Hellas το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, συνεργαζόμενη με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και σε συνέχεια των εθελοντικών δράσεων αιμοδοσίας που διοργανώνει ανά την επικράτεια.

«Η Praktiker Hellas παραμένει πιστή στην υπόσχεση της για κοινωνική προσφορά μέσα από πληθώρα πράξεων φροντίδας του κοινωνικού συνόλου, στις οποίες συμμετέχει ενεργά το ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και πλήθος εθελοντών που ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις της εταιρείας για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συνεχίζει τον κύκλο των εθελοντικών αιμοδοσιών της σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, γίνεται αρωγός στο έργο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης και στηρίζει την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους όσοι επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα. Στη δράση θα συμμετέχουν, όπως πάντα, και οι εργαζόμενοι του καταστήματος, πρωτοστατώντας σε αυτή τη σημαντική ενέργεια αλληλεγγύης.

Σχετικά άρθρα

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Προσπάθειες για μόνιμο σταθμό αιμοδοσίας στο κέντρο

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Φ.Ο.Ε.Α.