ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Στη Βάλια Κάλντα ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων

Δύο πορείες στη Βάλια Κάλντα θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Η πρώτη θα ακολουθήσει τη διαδρομή Καταφύγιο Βωβούσας – Σμιξώματα – Βάλια Κάλντα, είναι Α’-Β’ κατηγορίας και διάρκειας 4-5 ωρών. Αρχηγός θα είναι ο Δημήτριος Μωραΐτης. Η δεύτερη πορεία θα κινηθεί στη διαδρομή Τεχνητή λίμνη Αώου – Αρκουδόλακος – Αρκουδόρεμα – Βάλια Κάλντα – Καταφύγιο Βωβούσας, είναι Γ’ κατηγορίας, διάρκειας 8-9 ωρών και αρχηγοί θα είναι οι Γεώργιος Μπούτζας και Παύλος Τσιρώνης.
Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικό μποτάκι, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αντιανεμικό – αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου, νερό (τουλάχιστον 1,5L), καπέλο, κατάλληλο σακίδιο. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή και δεύτερη αλλαγή των ρούχων.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από την έξοδο του πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας. Εντός του λεωφορείου συστήνεται η χρήση μάσκας.
Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651022138 και 2651181068.

Σχετικά άρθρα

Στις Αρρένες του Γράμμου ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Άφησαν υποσχέσεις οι μικροί αναρριχητές του ΕΟΣ Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Συνοδεία Λυκείου της Αττικής σε μονοπάτια του Ζαγορίου