ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο από τη ΦΟΕΑ

Αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών (Αγίας Μαρίνας 55) διοργανώνει η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Φ.Ο.Ε.Α.), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το Σάββατο 2 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

«Στην καθημερινότητα μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, άλλοι περισσότερες, άλλοι λιγότερες. Ας μην είναι η έλλειψη αίματος μία από αυτές! Η Ελλάδα αναγκάζεται να εισάγει αίμα για να καλύψει τις ανάγκες της, τη στιγμή που αν ένας στους δέκα ήταν εθελοντής αιμοδότης, η χώρα θα ήταν αυτάρκης. Ας μην το αφήσουμε να συνεχιστεί. Μαζί μπορούμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο κάλεσμά της προς τους πολίτες, με την υποσημείωση ότι οι ανάγκες των νοσοκομείων της πόλης μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την περίοδο.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες για την ομάδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail foeanews@gmail.com και στο Facebook (Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Σχετικά άρθρα

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Προσπάθειες για μόνιμο σταθμό αιμοδοσίας στο κέντρο

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Φ.Ο.Ε.Α.