ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Οικολογικές γιορτές με το Followgreen

Το Followgreen του δήμου Ιωαννιτών καλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουμε οικολογικά τις φετινές γιορτές, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέψουμε όλες μας τις συνήθειες!

Με μικρές αλλαγές στον τρόπο που θα γιορτάσουμε, καταφέρνουμε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με περιττές σπατάλες, όπως μεγάλες ποσότητες φαγητού στο γιορτινό τραπέζι που δεν δύναται να καταναλωθούν και μη ανακυκλώσιμα περιτυλίγματα δώρων και γλυκών.

Η «Πράσινη αποστολή» αυτών των ημερών είναι «Ιδέες & Tips για οικολογικές γιορτές» και οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα οικολογικό δοχείο φαγητού.

Συμμετοχές στην ηλ. διεύθυνση www.followgreen.gr/ioannina/Mission/Single/3106

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σχετικά άρθρα

«Zero Waste οικολογικές πρακτικές» η νέα «Πράσινη Αποστολή»

Δράση επαναχρησιμοποίησης για καλό σκοπό

«Πράσινη Αποστολή» για τα πλαστικά απορρίμματα στα υδάτινα οικοσυστήματα