ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

«Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος» ξανά στα Γιάννενα (κλήρωση προσκλήσεων)

Μια άλλη εκδοχή του πασίγνωστου παραμυθιού του διάσημου συγγραφέα Charles Perrault «Η Κοκκινοσκουφίτσα», που γράφτηκε για 1η φορά το 1697 και στη συνέχεια διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές οι αδελφοί Γκρίμ, παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι το Μικρό Θέατρο Λάρισας.

Ο λόγος για την παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος», μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή της ιστορίας, η οποία θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά φέτος στα Γιάννενα την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.
Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πούλη. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ιωάννα Δάρμη και Μαρίνα Μπασέτα.
Διάρκεια 80 λεπτά (με διάλειμμα). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από το Tickets Ioannina και το βιβλιοπωλείο Πρόκος. Κρατήσεις –πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974797109.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει τέσσερις μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος». Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος» στο θέμα του mail, μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Παγιδευμένος για επτά ώρες έμεινε λύκος στη Θεσπρωτία

«Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Ηπειρωτικός Αγών