ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ

Μεθαύριο Παρασκευή 20 Αυγούστου θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) τα αποτελέσματα για τα προγράμματα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2021-2022» και «Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» (ΕΣΠΑ).

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) του δήμου Ιωαννιτών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καλεί τους ωφελούμενους – κατόχους voucher που επιθυμούν να δηλώσουν θέση για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου, να προσέλθουν για το διάστημα Δευτέρα 23 έως και Παρασκευή 27 Αυγούστου, από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στον 2ο Παιδικό Σταθμό στην Πλατεία Πάργης.
Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α., η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιείται στο ΚΔΑΠμεΑ ( Εθνικής Αντιστάσεως 6, περιοχή Καρδαμιτσίων), από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Για την διαδικασία εγγραφής, οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher, καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ του παιδιού, τη διεύθυνση κατοικίας, το τηλέφωνο και ένα Email
Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών – νηπίων θα γίνει σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.

Σχετικά άρθρα

Με σειρά προσέλευσης και φέτος οι εγγραφές με vouchers στους παιδικούς

Κενές θέσεις λόγω υπογεννητικότητας και ιδιωτικών δομών

Γεωργία Χαλάτση

Έως τις 12 Αυγούστου οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ