ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

Εθελοντικές αιμοδοσίες από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Εθελοντικές αιμοδοσίες στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου θα διοργανώσει το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών που είναι στις 26 Ιουνίου.

Η πρώτη αιμοδοσία θα γίνει στο ισόγειο του δημαρχείου Ιωαννίνων την Τρίτη 22 Ιουνίου (09:00-14:00), θα ακολουθήσουν αιμοδοσίες την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου στην Άρτα (10:00 – 14:00) και στο ισόγειο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γιάννης Μόραλης» στην Πρέβεζα (09:00-13:00), με τον κύκλο να κλείνει την Πέμπτη 24 Ιουνίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας (10:00 – 14:00).
«Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη ζωής και φροντίδας προς το συνάνθρωπο, έννοιες αλληλένδετες και σχετικές με τον αγώνα ζωής που δίνουν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ. Η ενίσχυση των εννοιών της «κοινότητας», της συλλογικότητας και της αλληλοϋποστήριξης αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την πρόληψη των εξαρτήσεων αλλά και αναγκαία συνθήκη για την Κοινωνική Επανένταξη. Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να περάσουμε μαζί το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. “Στάσου Πλάι μου” και έλα να γίνουμε όλοι μαζί μία ομάδα», αναφέρει το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος στο κάλεσμά του.
Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος ευχαριστεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για τη συνεργασία, καθώς και τους δήμους Ιωαννιτών, Ηγουμενίτσας, Πρέβεζας και το Πνευματικό Κέντρο Άρτας για την ευγενική παραχώρηση των αιθουσών.

Σχετικά άρθρα

Μετά τη μελισσοκομία… τα αρωματικά φυτά

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Άφησαν πίσω την εξάρτηση