ΚαθημερινάΑίθουσα Σύνταξης

78 φιάλες και 17 νέοι εθελοντές αιμοδότες

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η «γιορτή αιμοδοσίας» που συνδιοργάνωσαν η εθελοντική ομάδα των Paguristas και το περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα».

Το διήμερο 14-15 Ιουνίου, περισσότεροι από 90 πολίτες προσήλθαν για να δώσουν αίμα και τελικά συγκεντρώθηκαν συνολικά 78 φιάλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι προστέθηκαν 17 νέοι εθελοντές αιμοδότες, κάτι που αποτελεί και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα προς την κοινωνία.
Όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου, υο αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στη συνεργασία πλήθους αιμοδοτικών συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, η ανταπόκριση των οποίων, για μια ακόμα φορά, ήταν πάρα πολύ μεγάλη και έδειξε ότι με τη συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν πολύ περισσότερα σε κάθε είδους δράση.
Η εθελοντική ομάδα των Paguristas και το περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν αίμα, όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της δράσης, όλα τα μέλη τους που στήριξαν τη δράση, το προσωπικό των αιμοδοσιών των δύο νοσοκομείων και τη «Βίκος ΑΕ» για τη στήριξή της στην εκδήλωση
«Η συγκινητική ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών και η καθοριστική συνεισφορά όλων των φορέων που συμμετείχαν στη δράση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά…», καταλήγει το δελτίο τύπου.

Σχετικά άρθρα

Αιμοδοσία στο Λύκειο Ελληνίδων

Ανακύκλωσαν 16.228 μπουκάλια σε τρεις ώρες!

Σταθερό σημείο αιμοδοσίας: Έγινε πράξη ένα αίτημα ετών

Αποστόλης Τζελέτας